האתר עושה שימו בעוגיות (Cookies) לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח נתוני גלישה והתאמת תכנים אישית. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה למדיניות השימוש בעוגיות כמפורט במדיניות הפרטיות המשתמש רשאי, בכל עת, לשנות את העדפות השימוש בעוגיות בדפדפן שלו. אי מתן הסכמה עלול להשפיע על תכונות ופונקציות מסוימות באתר.
הרחבת סמכויות נציבות שוויון הזדמנויות בעבודה בהגנה על זכויות משרתי המילואים ובני/ות זוגם
שר הכלכלה והתעשייה חתם על צו שמחזק את סמכויות האכיפה של נציבות שוויון הזדמנויות בעבודה בטיפול באפליה של משרתי מילואים ובני זוגם ובהפרות של זכויותיהם גם מכוח הסכמים קיבוציים/צווי הרחבה שפורסמו במהלך מלחמת חרבות ברזל, במסגרתם הוארכה התקופה המוגנת על משרתי מילואים מפני פיטורים מ- 30 ימים ל- 60 ימים, הורחבה הזכאות לצבירת ימי חופשה ומתן אפשרות להיעדרות עד 8 ימים בשנה ללא ניכוי מהשכר לבני זוגם.
הצו כאמור מסמיך את נציבות שוויון הזדמנויות בעבודה לטפל בתחומים אלה ומעתה, תוכל הנציבות להעניק ייעוץ משפטי מקיף לפונים, לנהל הליך בירור מול המעסיקים ואף להגיש תביעה משפטיות במידת הצורך – והכול ללא עלות לפונים ובזמינות מלאה
לקישור לידיעה מלאה לחצו כאן