צפייה בסדנת בישול ייחודית - מטבח עילי במגרש הביתי

ביום שני, ה- 8.2.10, התקיימה בבית לשכת המסחר, סדנת בישול אנינה במיוחד עבור חברי ענף המזון בלשכה.
את הסדנה העביר השף איתי פרקש מ- KITCEN STUDIO

מטרת הסדנא הייתה הכרות עם כלי שיווקי ייחודי  - שימוש בסדנאות בישול Hands on  שעוזר להציג באופן ישיר וחווייתי ללקוחות, עיתונאי מזון וכד' את המוצר החדש אותו אתם משווקים ואופן השימוש בו, כאשר ניתן לשווק את הסדנאות ללקוחות vip  או לקמעונאים כמתנה או הטבה. כמו כן הן יכולות לשמש ככלי גיבושי לעובדים ולמנהלים.

להלן תפריט הארוחה שהוכנה – תוכלו לצפות בסדנא ובמהלך ההכנה בלינק זה סדנת בישול בבית לשכת המסחר
  
מנת פתיחה 
טרטר סלמון, ג'ינג'ר, צלפים ועשבי תיבול עם קולי של אפרסמון 
  
מנה ראשונה 
מרק ערמונים וחזה אווז מעושן 
  
מנה עיקרית 
חזה עוף אורגני ממולא בטטה וג'ינג'ר צלוי על מחבת לוהטת עם סלט חם של עדשים שחורות מעושנות 
  
קינוח 
בראוניס בבירה גינס עם סלט פירות קטן וחריף 

בתיאבון!

למידע נוסף בתחום זה