פרסום המלצות הועדה לתוספי מזון

מצ"ב המלצות כפי שהתקבלו בדיון האחרון של הוועדה לתוספי מזון להתייחסות עד ליום 24.11.2020

406860320:  אישור תוספי מזון לשימוש במוצרים המיועדים לרגישים לגלוטן

422309120: אישור שימוש בתוספי מזון לרכיבים תזונתיים במזונות שאינם מיועדים לתינוקות ופעוטות 
422188720: אישור פניה 45609 שימוש בE-1414, E-1422, E-1442למיונז בכמות שמעל 5 גר
422064920: אישור פניה 45603 הוספת E471 Mono- and diglycerides of fatty acidsלהזגת מנגו ואחרים
421897920: אישור פניה 45583 הוספת E 407a Processed euchema seaweed – Carrageenan לשמנות מסויימות
421865920: אישור פניה 45573 להוספת סולפיט בקרקרים.

הערות ניתן לשלוח אל אינג' יוסי שדה, מהנדס מזון ראשי, שירות המזון הארצי לדוא"ל : yossi.sadeh@moh.gov.il

 

למידע נוסף בתחום זה