פרסום המלצות הועדה לתוספי מזון
מצ"ב המלצות כפי שהתקבלו בדיון האחרון של הוועדה לתוספי מזון להתייחסות עד ליום 24.11.2020
406860320: אישור תוספי מזון לשימוש במוצרים המיועדים לרגישים לגלוטן
422309120: אישור שימוש בתוספי מזון לרכיבים תזונתיים במזונות שאינם מיועדים לתינוקות ופעוטות
422188720: אישור פניה 45609 שימוש בE-1414, E-1422, E-1442למיונז בכמות שמעל 5 גר
422064920: אישור פניה 45603 הוספת E471 Mono- and diglycerides of fatty acidsלהזגת מנגו ואחרים
421897920: אישור פניה 45583 הוספת E 407a Processed euchema seaweed – Carrageenan לשמנות מסויימות
421865920: אישור פניה 45573 להוספת סולפיט בקרקרים.
הערות ניתן לשלוח אל אינג' יוסי שדה, מהנדס מזון ראשי, שירות המזון הארצי לדוא"ל : yossi.sadeh@moh.gov.il