האתר עושה שימו בעוגיות (Cookies) לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח נתוני גלישה והתאמת תכנים אישית. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה למדיניות השימוש בעוגיות כמפורט במדיניות הפרטיות המשתמש רשאי, בכל עת, לשנות את העדפות השימוש בעוגיות בדפדפן שלו. אי מתן הסכמה עלול להשפיע על תכונות ופונקציות מסוימות באתר.
ארה"ב: BDO מארחים את שגרירות ארה"ב בישראל להשקה רשמית של תכנית הסטארטאפים של SelectUSA.
במפגש יתארחו גורמים רשמיים של הממשל האמריקאי שיספרו על התכנית החדשה, SelectUSA Tech, אשר תהיה חלק מהכנס השנתי שנערך בוושינגטון די.סי. ובה, לראשונה, תיכללנה פעילויות המכוונות לקהילת הסטארטאפים הבינ"ל.
אם הסטארטאפ שלכם מכוון לשוק האמריקאי, אתם חייבים לדעת מה הממשלה מציעה ומנגישה בכל אחת ממדינות ארה"ב. SelectUSA-Tech, הוא בדיוק המקום לקבל את כל המידע.
הצטרפו למפגש קצר כדי לקבל עוד פרטים ממקור ראשון על הכנס המדובר.
המפגש יתקיים ביום ג' | 24.03.2020| 9:00-11:00| דרך מנחם בגין 48, קמפוס BDO ׁ(קומת הכניסה) תל אביב.
להרשמה לחצו כאן.
*לפרטים נוספים ניתן לפנות במייל להדס צור, מנהלת פיתוח עסקי של דסק צפון-אמריקה, באגף לקשרים בינלאומיים בלשכת המסחר: