צרפת- תערוכה בתחום אפייה וקונדיטוריה- 8-12.3.14

בין התאריכים 8-12 במרץ 2014 תתקיים בפריז התערוכה הבינלאומית של תעשיות האפייה, הקונדיטוריה, הגלידה, השוקולד והממתקים, בשיתוף עם התערוכה SuccessFood –התערוכה לענף ההסעדה בת זמננו - בדגש על חידושים, מגמות וטרנדים חדשים המשמשים את אנשי המקצוע בתחום.

זוהי הזדמנות מצוינת לגלות את ההיצע המלא ביותר של המוצרים בתחום האפייה-קונדיטוריה, המקום לפגוש משקיעים המחפשים עסקים להשקיע בהם והמקום להתעדכן בחידושים האחרונים בתחום. רוב המבקרים בתערוכה הם בולנז'רי-פטיסרי המייצרים בעבודת יד (ארטיזנל) (36%), אחריהם נמנים תעשיינים (11.7%), מפיצים/סיטונאים (9.7%), ומסעדנים (7.4%).

חנות הבולנז'רי נמצאת כיום בעיצומו של שינוי והפכה בין היתר לספק של פריטים לארוחת הצהריים. כיום בבולנז'רי נמכרים לחמים כמובן, אך גם כריכים, מאפים, עוגות, ממתקים, שתייה ומנות מוכנות חמות בכל שעה ביום. תערוכת Europain מאחדת בתוכה, במקום אחד, את כל האפשרויות והפתרונות לבולנז'רי המודרני, זה של עולם המחר. מצ"ב בתחתית העמוד מידע נוסף אודות הבולנז'רי. 

למידע נוסף בתחום זה