בלארוס: FOOD PROM CONFECTIONERY - הסימפוזיון הבינלאומי לקונדיטורים, 22-24.5.24

יבואנים, מומחים מתחום הקונדיטוריה והממתקים ובעלי עניין, מוזמנים להשתתף בכנס ובתערוכה FOOD FROM CONFECTIONERY"". האירוע יתקיים זו הפעם השלישית, ובמסגרתו יועלו סוגיות מרכזיות בתחום הממתקים ומזון עתיר סוכר.

בין הנושאים המרכזיים באירוע:

מגמות עולמיות בשוק, העדפות צרכנים, אסטרטגיות ויעדי צמיחה, ערוצה מכירה חדשים למוצרים, שיטות עבודה מומלצות של חברות מובילות, תקינה, דרכים להגדלת פוטנציאל היצוא, חומרי גלם חדשים, אריזות, מחקרים מדעיים חדשניים וניסיון ביישומם בייצור, ונושאים נוספים.

 

בסימפוזיון יתקיימו דיונים, שולחנות עגולים, מפגשים בלתי פורמליים וטעימות. כמו כן, תתקיים תערוכה של יצרנים וספקים של חומרי גלם וציוד לתעשיית הממתקים.

 

האירוע יתקיים במינסק, בירת בלארוס, בין התאריכים 22 עד 24 במאי 2024, והוא מהווה הזדמנות ייחודית ליצירת קשרים ישירים עם יצרנים, קמעונאים וספקים.

 

הכנס יתמקד בתעשיות של בלארוס, רוסיה ומדינות EAEU: קזחסטן, ארמניה וקירגיזסטן.

לכנס מוזמנים יבואנים פוטנציאלים, נציגים עסקיים, איגודים ומומחים בתעשיית המזון אשר ישתפו מניסיונם העסקי.

 

האירוע מאורגן על ידי Belgospishcheprom – המגזין לאפיה וממתקים, ובתמיכת משרד החקלאות והמזון, והמרכז המדעי והמעשי למזון של האקדמיה הלאומית למדעים של בלארוס.

 

חברות המעוניינות להשתתף בכנס מוזמנות למלא את הטופס מטה, באנגלית בלבד.   

*
*
*
*
*
*
*
*
Change the CAPTCHA code
למידע נוסף בתחום זה