איטליה: פגישות אישיות וירטואליות עם יצרני מזון ומשקאות, 15-19.3.21

חברי הלשכה מוזמנים להירשם לפגישות אישיות וירטואליות עם יצרני מזון ומשקאות איטלקיים ממגוון תחומים, שיתקיימו בין התאריכים 15 עד 19 במרץ 2021.

לרשימת היצרנים המלאה לחץ כאן

 

חברות המעוניינות לתאם פגישות אישיות, מתבקשות למלא את הטופס שלהלן, באנגלית בלבד, בציון שמות החברות האיטלקיות, ולא יאוחר מ- 19 בפברואר.

 

תחומי החברות:

  1. שמן זית כתית מעולה, שמן זית, שמן רימונים ושמן אחר.
  2. מים מינרלים, משקאות קלים, מיצים.
  3. מוצרים על בסיס עגבניות שרי כגון עגבניות מרוסקות, פסטה וכדומה ורטבים לתיבול פסטה, פיצה וברוסקטה
  4. קמחים שונים (ללחם, עוגות ועוד).
  5. לחם ומאפים, מוצרים מוגמרים למחצה כגון לחם ולחמניות, עוגות ומאפים מתוקים או מלוחים, לחם, לזניה, פיצה ועוד.
  6. מאפים יבשים כמו קרקרים, מקלות לחם ומאפים אפויים רכים כמו בריוש, חטיפים, בסיס לפיצה ועוד.
  7. סוגים שונים של ביסקוויטים, ביסקוויטים בעבודת יד, ללא שמרים.
  8. פסטה טרייה, פסטה עם מילויים שונים, פסטה אורגנית, במגוון רחב של צורות.
  9. מוצרים מוגמרים למחצה למאפיות וייצור פסטה טרייה (תערובת לניוקי, קרוקט, ירקות ועוד).
  10. חומרי גלם ומוצרים מוגמרים למחצה למאפיות, גלידריות, קפיטריות ומסעדות (כגון: קרמים קפואים, זיגוגים, יוגורט קפוא, בסיס לגלידה, גלידה רכה, סורבטים, מיקס עוגות, שוקו חם, קרפים, ניחוחות ועוד).
  11. דגני בוקר.
  12. שוקולד, סוכריות, שקדים מסוכרים, נוגטים וכדומה.
  13. מוצרים לתעשיית הקייטרינג, כולל תבלינים, רטבים, ממרחים, קינוחים ועוגות, ארוחות מוכנות.
  14. מגוון רחב של גבינות קשות, גבינות רכות, גבינות צאן ועיזים, חמאה באיכות פרימיום.
  15. מגוון רחב של גלידות
  16. מוצרי חלב (חלב, יוגורט, שמנת מתוקה).
  17. מוצרים קפואים בשמן עמוק וחטיפי פינגר פוד
  18. קפה (טחון, קלוי, פילטר, קפסולות), תה וחליטות תה.
  19. כוסות וספלים לקפה ותה, מכונות קפה.
  20. שימורים כגון: אנטיפסטי, זיתים, עגבניות, פסטו, רטבים, ממרחים, קרמים מתוקים, פירות בסירופ, מוצרים אורגניים, מוצרים ללא גלוטן.
  21. מוצרים אורגניים ודיאטטיים.
  22. פטריות וכמהין (טרי, מיובש, קפוא, רטבים).
  23. ריבות ודבש
  24. קטניות
  25. ארוחות מוכנות לקמעונאות ולענף הקייטרינג
  26. תערובות יבשות מוכנות להכנת ריזוטו, אורז מתובל, פסטה, ניוקי, טורטליני, קוסקוס, מרקים, פירה, אוכל אתני).
  27. יינות ומשקאות אלכוהוליים
  28. דגים טריים וקפואים
  29. מוצרי בשר קפואים ללא חומרים משמרים (כדורי בשר, קציצות, נקניקיות, המבורגרים ועוד).
  30. נקניק סלמי ונקניק חזיר

 

האירועים מאורגנים על ידי איגוד המזון האיטלקי UNIONALIMENTARI, בשיתוף נציבות הסחר האיטלקית (ICE).

*
*
*
*
*
*
Change the CAPTCHA code
למידע נוסף בתחום זה