עדכוני תקינה לענף המזון והמשקאות

הממונה על התקינה במשרד התמ"ת הודיע לאחרונה לאיגוד על כוונת משרדו לאשר שינויים בתקנים הישראליים הרשמיים הבאים: 
   
ת"י 172 – מכלי זכוכית למוצרי מזון ולמשקאות (ג"ת 3).

מכון התקנים הישראלי הודיע לאחרונה לאיגוד כי עדכן את התקנים הישראליים הבאים: 
  
ת"י 885 חלק 1.01 מיקרוביולוגיה – שיטות בדיקה:  כללי. 
  
ת"י 885 חלק 1.02 מיקרוביולוגיה – דרישות והנחיות כלליות. 
  
ת"י 885 חלק 18 מיקרוביולוגיה – חלב ומוצריו גילוי א. סקזאקי. 
  
ת"י 885 חלק 19.01 מיקרוביולוגיה – ל. מונוציטוגנס – שיטת גילוי. 
  
ת"י 885 חלק 19.02 מיקרוביולוגיה-ל. מונוציטוגנס-שיטת ספירה. 

למידע נוסף בתחום זה