עדכוני תקינה לענף המזון והמשקאות
הממונה על התקינה במשרד התמ"ת הודיע לאחרונה לאיגוד על כוונת משרדו לאשר שינויים בתקנים הישראליים הרשמיים הבאים:
ת"י 172 – מכלי זכוכית למוצרי מזון ולמשקאות (ג"ת 3).
מכון התקנים הישראלי הודיע לאחרונה לאיגוד כי עדכן את התקנים הישראליים הבאים:
ת"י 885 חלק 1.01 מיקרוביולוגיה – שיטות בדיקה: כללי.
ת"י 885 חלק 1.02 מיקרוביולוגיה – דרישות והנחיות כלליות.
ת"י 885 חלק 18 מיקרוביולוגיה – חלב ומוצריו גילוי א. סקזאקי.
ת"י 885 חלק 19.01 מיקרוביולוגיה – ל. מונוציטוגנס – שיטת גילוי.
ת"י 885 חלק 19.02 מיקרוביולוגיה-ל. מונוציטוגנס-שיטת ספירה.