מצגת מהחלק השלישי של סדרת הוובינרים בנושא סימון מזון- דרישות סימון שמקורן לא בת"י 1145 שהתקיים ב-3.6.2021

ביום 3.6.2021 התקיים הוובינר השלישי בסדרת סימון מזון בנושא לדרישות סימון, הצהרות ואזהרות מחייבות שמקורן ברגולטורים שונים, אך לא בת"י 1145. הוובינר הועבר בהדרכת רוברט סגל, מנכ"ל חברת שר יעוץ והדרכה

 

כידוע, סימון מזון הוא נושא מורכב מאד מבחינה מקצועית כאשר מעבר לחשיבות הסימון לצרכנים, ליקויים בסימון חושפים עוסקים במזון לסנקציות מצד גורמי ממשל וגם לתביעות אזרחיות ובכלל זה לתובענות ייצוגיות שמוגשות בהיקפים משמעותיים כנגד עוסקים במזון בסוגיות הנוגעות לסימון. על מנת לסייע לכם להתמצא במגוון הרחב של החוקים, התקנות והצווים העוסקים בסימון מזון, יזמנו סדרת וובינרים מקצועיים בנושא.


במסגרת הוובינר רוברט התייחס, בין היתר, לדרישות סימון מזון שמקורן אינו בת"י 1145 דוגמת כגון אזהרת חנק, סימון מזון עם חפץ בתוכו, חוק הפיקדון ועוד.

לעיון בתקציר המצגת שהוצגה במהלך הוובינר- לחצו כאן

 

מצגות מהחלקים הראשון והשני בסדרת הוובינרים לסימון מזון:

1. לעיון בחומרים מהוובינר הראשון בסדרה, בו התמקד איתן גרנות, טכנולוג מזון בת"י 1145- סימון מזון ארוז מראש לחצו כאן

2. לעיון בחומרים מהוובינר השני בסדרת סימון מזון בו התמקדו מהנדסות המזון ריבה גור אריה- שרון וענת אברבוך, בעלות חברת הייעוץ "היבטים" בנושא סימון תזונתי לרבות מדבקות אדומות- לחצו כאן

למידע נוסף בתחום זה