מצגת מהחלק השני של סדרת הוובינרים בנושא סימון מזון- סימון תזונתי שהתקיים ב-3.5.2021

ביום 3.5.2021 התקיים הוובינר השני בסדרת סימון מזון בנושא סימון תזונתי לרבות מדבקות אדומות, בהדרכת מהנדסות המזון ריבה גור אריה- שרון וענת אברבוך, בעלות חברת הייעוץ "היבטים"


כידוע, סימון מזון הוא נושא מורכב מאד מבחינה מקצועית כאשר מעבר לחשיבות הסימון לצרכנים, ליקויים בסימון חושפים עוסקים במזון לסנקציות מצד גורמי ממשל וגם לתביעות אזרחיות ובכלל זה לתובענות ייצוגיות שמוגשות בהיקפים משמעותיים כנגד עוסקים במזון בסוגיות הנוגעות לסימון. על מנת לסייע לכם להתמצא במגוון הרחב של החוקים, התקנות והצווים העוסקים בסימון מזון, יזמנו סדרת וובינרים מקצועיים בנושא.


במסגרת הוובינר ריבה וענת התייחסו לנקודות הבאות:

  • עיקרי התקנות לסימון תזונתי, לרבות: חובות ופטורים, אופן חישוב גודל סמלים ושטח קדמת אריזה ודרישות מיוחדות בתקנות.
  • סימולציות של תוויות מוצרים.
  • סוגיות ושאלות בנושא יישום הסימון התזונתי.

לעיון בתקציר המצגת שהוצגה במהלך הוובינר- לחצו כאן

 

מצגות מהחלקים הראשון והשלישי בסדרת הוובינרים לסימון מזון:

1. לעיון בחומרים מהוובינר הראשון בסדרה, בו התמקד איתן גרנות, טכנולוג מזון בת"י 1145- סימון מזון ארוז מראש לחצו כאן

2. לעיון בחומרים מהוובינר השלישי בסדרה, בהדרכת רוברט סגל, מנכ"ל שר יעוץ והדרכה בנושא סימון מזון- דרישות סימון שמקורן לא בת"י 1145 לחצו כאן

למידע נוסף בתחום זה