בואו לקחת חלק בתערוכת ישראפוד 2021 – התערוכה המובילה של ענף המזון והמשקאות בישראל, 16-18.11.21

לאחר שנתיים מאתגרות, תתקיים תערוכת ישראפוד – המהדורה ה- 37 של תערוכת המזון, המשקאות, האירוח והקמעונאות, המהווה במה מרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי.  

התערוכה תתקיים באקספו תל-אביב, בין התאריכים 16 עד 18 בנובמבר.

השנה בולטים השינויים הטכנולוגיים וזאת בעקבות השינויים הרגולטורים בנושא הסליקה שמחייבים את כל המשק לשנות שיטות עבודה ולהתקדם לטכנולוגיות חדשות וכמובן התפתחות השימוש באפליקציות שונות לצורך התייעלות וקלות בהזמנת מקום במסעדות, הזמנות T.A, הזמנת מלונות וצ'ק אין זריז, תשלום חשבונות ועוד. בין החברות: כספיט, דנגוט, TABIT, קומקס, וריפון, אביב קופות ועוד.

באירוע יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה.

 

במקביל לתערוכות מתוכננים להתקיים אירועים וכנסים מקצועיים:

  1. אליפות ישראל ה-V באפייה: חדשנות באפייה – 16-18בנובמבר.
  2. כנס התאחדות המלונות בישראל: תעשיית המזון במלונות בעולם מתחדש – 16 בנובמבר.
  3. הועידה המרכזית לענף המסעדות בישראל - בסימן אתגרים וחישוב מסלול מחדש – 17 בנובמבר.

 

המארגנים פועלים לעשות ככל הניתן על מנת לאפשר לקהל להגיע ולהרגיש נוח ובטוח בתערוכה, ועל כן הכניסה למתחם תהיה אך ורק לאחר הצגת תו ירוק תקני, הכל על מנת שכולם יוכלו להיפגש שוב עם החברים לענף ללא חשש.

 

להרשמה לתערוכה לחץ כאן

לפרטים נוספים ניתן לפנות למשרדי קבוצת שטיר בטלפון 03-5626090, או במייל: expo@stier-group.com

למידע נוסף בתחום זה