| 23/06/2016

גזרים ומקלות בעקבות "רפורמת הקורנפלקס" – טיפים מעשיים 15/9/2016

בתאריך 30.11.15 פורסם ברשומות חוק חדש - חוק הגנת בריאות הציבור מזון. החוק מאסדר מחדש את הפיקוח על מזון בישראל. החוק מחליף את פקודת בריאות הציבור מזון הישנה ומגדיר מחדש את החובות המוטלות על עוסקים במזון ובכלל זה על יצרן, יבואן, סיטונאי, משווק, מסעדן, עסק הסעדה מוסדי ועוד. החוק גם מגדיר סמכויות אכיפה וענישה רחבות ומאפשר למשרד הבריאות לאכוף בצורה אפקטיבית את הדרישות הרבות המפורטות בחוק. מדובר בחוק רחב ומורכב הכולל מאות סעיפים. רצוי מאד שכל עוסק במזון ילמד אותו היטב.


על מנת לסייע לכם בנושא, נקיים מפגש הדרכה נוסף שבמהלכו נעבור על דרישות עיקריות הקיימות בחוק ונשיב לשאלות החברים במהלך ההרצאות.


סדר יום

12:00: דברי פתיחה - רז הילמן מנהל תחום המזון בלשכת המסחר

12:10: מטרות החוק, מסלול ההודעה המוקדמת, דרישות העקיבות וסמכויות האכיפה והענישה – עו"ד גיל נדל שותף וראש תחום יבוא יצוא וסחר בינלאומי, משרד עורכי הדין גולדפרב זליגמן ושות,

13:20: צוללים למעמקי החוק – מה צריך לעשות מחר בבוקר? – ד"ר משה (מוצי) נוימן, מנכ"ל ביו מדיקל ריסרץ

14:40: שאלות ותשובות

 

ההשתתפות לחברי הלשכה אינה כרוכה בתשלום, אך מחייבת הרשמה מראש.

 

פרטים על האירוע

  • תאריך:
    15/09/2016
  • מקום:
    לשכת המסחר רח' החשמונאים 84 ת"א - קומה 1'
  • איש קשר:
    רז הילמן
  • דוא"ל:
  • שעת פתיחה:
    12:00
  • שעת סיום:
    15:00
*
*
*
*

אירועים קרובים